Tuesday, 22 November 2011

Luahan perasaan

Assalamualaikum....
entry aku arini pslluahan prasaan kat tempat keje. Ni la 1st time aku keje dan aku dah rse bosan gler. Bru keje x smpai 2 mggu aku da rse nk behenti. Ape yg aku re skrng aku mcm nk behenti jer jgk bln ni. Tp aku cbe tabahkan ati tok keje smpai bln depan. Aku mmg x sbr sgt dah nk behenti. kalo bkn sbb duit mmg aku da x keje. Bengang nyerrr. Rase nk nangis pun ade jgk ni. Ble kat tmpt keje cmni la prasaan aku. Ble blik keje n kat umah aku rse hepi gler. X pkr sal tmpat keje. Suasana kt cni mmg bosan sgt2. Ptt la org da rmai yg behenti. Aku faham cmner prasaan downg. Org2 kat cni pun tgk aku lain mcm jer. X beramah mesra langsung. just ade 2 3 org jer. Downg mst ingat aku smbong. Padahal aku ni bkn jenis yg ckp byk ngn org yg aku x knl. Da knl btl2 bru aku beramah mesra. Ade jgk yg poyo gler. X pyh la. Kalo ko nk ckp aku smbong ke ape ske ati la. Jnji aku tawu aku sape. Cpt la hbs bln12. Aku nk behenti. Aku x ske keje kat cni. Nk cri keje lain laaa. Aku lg ske blajar dri keje kat cni. Bg keje kat aku pun cket jer. Ingat aku xbole wat keje ker. Gne softwre yg aku x tawu. aku x blajar la softwre 2 kat UiTM dlu. Tolonglah Ya Allah. Kau tabahkan lah hati ku ini. Kakak yg kat depan 2 pun nk behenti sbb x thn keje kat cni. Apetah lg aku ni. Dri ari p`tama aku msk lg aku da rse nk behenti. Keje aku kt cni on9 jer. Smpai da x tawu nk bkak ape da. Time plez move faster. cpt2 lah bln12 dan cpt2 lah bln12 hbs. Napela cti nk smbung dgree 4bln. Kalo x aku da lme msk blajar. Aku arap sgt aku dpt smbung blajar kat UiTM lg. Keadaan bt aku rndu dkt UiTM Melaka. Aku hepi ngn kwn2 walupun kdang2 ade mslh. Tp aku x de la rse skt smpai mcm ni.  Rndu nk g claz, nk proceed keje, nk gelak2 n njor ngn mmbe2, rndu sgt2 lah. Dlu aku ingat keje ni best. Tp bosan rpenyer. I miss u Lendu. Walaupun penat, keje x kne proceed tp aku rse 2 lg best dri keje kat cni. feeling want 2 cry. Sabar Elia, ni sume ujian dri Allah. jap jer nih. Lg 5mggu jer k..

Monday, 8 August 2011

Groom n bride day

Assalamualaikum....
Entry arini cter psl kawen..30/6 ari2 wedding kak eja kat taiping..best sgt tgk die kawen...she so cute went wearing a pink dress....tema die pun yg cute2...tgk la gmbar2 kat bwk ni....
















Saturday, 6 August 2011

1st time at BROGA

Assalamualaikum...
 skrng nk cter cket sal sy dan kwn pegi broga hill...pergi tnpa di rncang..tbe2 jer nk pegi...mmg sgt best walupun pnt mendaki...best sgt2..kat ats mmg tngkap gmbar smpai x ingat la..mse trn ujan lbt gler...hbs sume bsh kuyup..tp itulah knangan yg x dpt di lpe kan...
mke pnt n hepi

                                                   semua bdk lelaki...

ina, erma elia n ogy

kami sahabat

  
bergambar dgn semak2... ;)

kami semua gembira....

Monday, 25 July 2011

Apple.......

Assalamualaikum..
Entry sy arini adlah tntang apple..aplle?apple mne 2??yg wrne hijau ngn merah 2 ker??hehehe...bkn apple 2 la...mksd sy apple yg kat kdai 2...apple store...sy sgt berminat ngn brang2 die...x tawu knape...biarlah org nk ckp sy berlagak ke ape ke...sy nk jgk...

                                           1)

                                               iphone 4...i really2 want it...sdg mengumpul duit
                                               2)
                                                      nk jgk tp lmbat lg kot

                                                       3)
                                             macbook pro...keje pas2 smpan duit gji nthen bli ni b4 msk dgree...

Sunday, 10 July 2011

Perangai Annoying

Assalamualaikum...

 ssh betul kan kalo ade sedara mara or adk beradik yg annoying...even adk beradik sndri pun nk b`kira...tgk org jgk la....sape yg byk tlg ble ssh.. kite x bley nk maa org x ten2 psl...kalo diri 2 bgus  sgt buat sndri la sume keje...x pyh nk suh org lain...diri sndri pun pemls....jgn sesuka ati nk mara org lain...ssh btl kan...skrng sume kne indepndent...lps ni duit ke ape ke aku da xnk lg share or bg org lain pnjam....ssh btl la..tp brng pkai jgk...x ckp tp pkai....skt ati btl...pnjam duit aku tp x byr x pe plak kan...bley aku pnjam bkn main lg minx...jgn ingt diri 2 bgs sgt...kite kne hormat org lain jgk...jgn nk org lain hormat ko jer...kalo ko x hrmat org cmner org nk hrmat ko...lps ni pndai2 la pkr....

Tuesday, 21 June 2011

Bergambar di studio 6

hehehe....sejak da beberapa bln x update blog...hari ni tergerak hati nk update....tgh ade mood plak nk update blog....skrng ni da 4 mggu msk sem bru... x sangka yang aku dah sem 6 dah...hehe..da super duper senior skrng....hahaha...tp senior pun x mcm senior sgt la....studio pun da cntik da cat bru siap ade mural lg....mural ni sume buat sndri tau....x de tempahan or upah org tok buat....stodio pun di cat oleh studnet part6....bkn sume la yg cat....tp best la buat bnda ni sume....ktorg sgt enjoy dan have fun...mayb bnda ni sume akn jd knangan lps hbs diploma nnt....time2 mcm ni la yg akn di rindukan nnt...hehehe.....smpat jgk la bergambar kat mural ari2...i really like this mural walupun org ckp x cntik ker buruk ker ape ker...jnji aku ske...handmade sndri oke...ni ade segelintar gmbar studio part6...

bersam ngn fifiy gler2...hehehe








me n the mural...hehe ;)




Sunday, 29 May 2011

Jln2 di Putrajaya

Assalamualaikum....

Da lama gler x update blog....biase la cti sem kan....mmg btl2 cti la...da start sem bru la bley nk update....cti sem 3 mggu jer so x smpat la nk update blog....mmg btl2 cti lah...hehehe....ni aku nk cter sal aku ngn kakak aku jln2 kat putrajaya....sempena ari 1 belia....besar gler kot...x larat nk jln....pas2 dgn pns gler...byk gler booth yg ade....kalo sape yg jln sume 2 mmg caya lah....hahaha...kaki rse mcm nk tercabut jer...tp naseb baik x tercabut lgi.....hehehe...best jgk la....di sebabkan rmai sgt aku smpai x tawu nk bli ape....so pegi just tok tgk2 jer la n tok memenatkan badan...tp ok la...best jgk....jln2 b4 start sem bru....nnt da dpt assigment da x ley jln2 da...hehehe..


sempat lagi posing walaupun pns.... ;)




my sis berposing ni booth inova....



coming soon.... hehehe